Cookiepolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Hvad er Cookies?
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning længere nede.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics

 

Slet eller slå cookies fra i browser
Når du sletter cookies, sletter du de cookies, der er blevet placeret på din computer. Når du blokerer eller slår cookies fra, forhindrer du at der kommer nye cookies fra din færden på nettet. Du sletter dog ikke de cookies der allerede ligger på din computer ved dette.

Husk hvis du benytter flere forskellige browsere skal du slette eller blokere cookies fra dem alle.

Du skal være opmærksom på, at ved at blokere cookies, kan der være funktioner og services på hjemmesider, du ikke kan bruge, da mange hjemmesider kun fungerer på grund af de cookies, der er placeret på dem.

Nogle hjemmesider tillader at tredjeparter får adgang til at placere cookies på din computer, tablet eller smartphone til forskellige formål. Det betyder altså at andre end hjemmesideejeren får adgang til at sætte cookies. Du kan slette disse cookies ved at følge guiden herunder.

 

Du har mulighed for at blokere eller slette cookies i din browser. Du finder vejledninger til hvordan dette gøres i nogle af de gængse browsere herunder.

 

Linkene er så i kan sætte dem til hvis det bliver nødvendigt.

Internet Explorer

Apple Safari

Google Chrome

Iphone, Ipad og Ipod touch

Android telefoner

 

Sådan slår du tredjepartscookies fra

Apple Safari:

  • Vælg ”indstillinger” i menuen.
  •  Vælg den fane, der hedder ”Anonymitet”.
  • Markér ”Bloker alle cookies”.
  • Luk vinduet.

Firefox:

  •  Vælg ”indstillinger” i menuen.
  • Vælg fanen ”Privatliv og sikkerhed”.
  • I afsnittet ”Historik” under ”Firefox vil:” vælges ”Bruge tilpassede indstillinger for historik”.
  • Vælg ”Aldrig” under ”Accepter tredjeparts cookies”.

Google Chrome:

  • Vælg ”indstillinger i menuen
  • Vælg ”Vis avancerede indstillinger”.
  • Under ”Sikkerhed og Privatliv” klikker du på ”Indstillinger for indhold” i afsnittet om”.
  • Klik på ”Cookies”.
  • Vælg ”Bloker cookies fra tredjepart”.

Internet Explorer:

  • Vælg menuen ”Funktioner” og derefter ”Internetindstillinger” eller klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre og vælg ”Internetindstillinger”.
  • Vælg fanen ”Beskyttelse af personlige oplysninger”.
  • Klik på knappen ”Avanceret”.
  • Markér ”Tilsidesæt automatisk behandling af cookies”.
  • Under ”Tredjepartscookies” skal du markere ”Bloker”.
  • Klik på ”OK”.
     

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: gm@rglas.dk

 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Rømer Glas a/s
Lundholmvej 43
7500 Holstebro
Telefon: 97 42 06 44
Email: tilbud@rglas.dk

Samtykke gælder for hjemmesiden: rglas.dk